DE_flag UK_flag SE_flag cookies_logo

Cookies- og privatlivspolitik

Dåsefremstilling

Varmegenvinding | Exodraft > Løsninger > Dåsefremstilling
Dåseproduktion

En stor del af emballagen til drikkevarer og væsker generelt udgøres af aluminiums- og ståldåser. Emballering i metaldåser giver en stor produktsikkerhed, holdbarhed og hygiejne. Markedet for aluminiumsdåser vokser, og produktionsvolumen nåede 300 milliarder dåser i 2018.

Der bruges varmeenergi i dåsefremstillingen til blandt andet hærdning, og energiforbruget bør reduceres ved implementering af exodrafts varmegenvindingsteknologi.

Varmegenvinding fra behandling af udsugningsluft

Produktionen involverer mest udskæring, påtegning og bøjning af aluminium eller stål, og der bruges varme ved tilretning og hærdning af dåsen. Den brugte varme skal genvindes med exodrafts teknologier, og genbruges hvor det bedst giver mening. Industrielle dåsefabrikker anvender allerede røgsugersystemer, der skal sørge for korrekt luftgennemstrømning i fabrikken.

exodrafts mekaniske røgsugerteknologi / skorstenstræk forbedrer virksomhedens udledningssystem, vedligeholder luftkvaliteten inden døre og skaber en platform fra hvilken der hurtigt og enkelt kan indtænkes varmegenvinding. Der er også stort potentiale bundet muligheder spildvarmen fra varmhærdningsudstyret, hvor indbygningen af varmegenvindingen foregår direkte på rør eller skorsten.

exodrafts varmegenvindingssystem genvinder varme og kan opbevare den i varmtvandsbeholdere til senere behovsstyret forbrug på processer, i industriel rengøring, bade- og brugsvand, opvarmning eller handles videre til fjernvarmeudbyderen.

Vores team of eksperter besøger gerne virksomheden og ser på mulighederne for at reducere forbruget af varmeenergi og nedsætte mængden af spildt varme, uden på nogen måde at forstyrre kerneydelsen – virksomhedens produktionsapparat.

exodrafts teknologier er ikke blot de mest avancerede inden for varmegenvinding. De er også nemme at anvende i det daglige, hvor de giver fuld kontrol med og skarpt overblik til enhver tid.

Kontakt os i dag!

Genvunden energi er sparet energi, hvilket kan aflæses 1 til 1 på driften. exodrafts varmegenvindende og luftregulerende teknologier kan ofte betale for sig selv på 2-3 år og give fortjeneste på lang sigt. Vores team analyserer, forudsiger, beregner, installerer, idriftsætter og vedligeholder systemerne, og yder naturligvis hurtig og faglig skarp kundesupport, his det skulle blive nødvendigt.

    Udfyld denne formular, så vi kan beregne dit varmegenvindingspotentiale:

    Hvad påtænker I at anvende den genvundne varme til (du kan vælge flere svarmuligheder)?
    Salg til fjernvarmeforsyningenGenanvendelse i produktionsprocesserLuftgardin og luftvarmeanlægOpvarmning af kontorer & produktionsfaciliteterAbsorptionskølereVarmt vand til badefaciliteterVarmt vand til rengøringAndet