DE_flag UK_flag SE_flag cookies_logo

Cookies- og privatlivspolitik

info@exodraft.dk
Mailadresse
+45 7010 2234
Telefonnummer
Industrivej 10
DK-5550 LANGESKOV

Om os

Udvikling

Gennem tiden er vores huse blevet bedre isoleret, tættere og forsynet med ventilation. Samtidig bliver brændeovne mere energieffektive, og disse faktorer betyder, at det naturlige træk i skorstenen ofte ikke er tilstrækkeligt. Konsekvensen er ikke alene svær optænding, men også at ultrafine partikler undslipper til rummet. Resultatet er, at mange får indeklimaproblemer og allergi som følge af de ultrafine partikler. 

Skaber optimale vilkår for forbrænding

Et mekanisk skorstenstræk fra exodraft skaber optimale vilkår for forbrændingen og leder røgpartikler sikkert væk. En undersøgelse godkendt af Teknologisk Institut viser, at røgsugeren fjerner mere end 80% af de røgpartikler, som ellers ville blive udledt til indeklimaet. 

ISO-certificeret kvalitet

Hos exodraft arbejder vi kontinuerligt på videreudvikling og optimering af vores løsninger. Kvalitet og dokumentation er en af grundstenene i fremstillingen af vores produkter og systemer. Bl.a. er vi ISO9001- certificeret og tilbyder udførlige manualer, således at vi til enhver tid kan dokumentere den gode kvalitet i forhold til danske og internationale normer

Markeder

exodraft er danskejet og sælger markedets bredeste produktprogram til kunder i mere end 40 lande. Dette gør os til den førende leverandør af løsninger inden for mekanisk skorstenstræk og varmegenvindingssystemer. 

International og lokal

Vi formår gennem lokal tilstedeværelse at være tæt på den enkelte kunde. I lande som Tyskland, Norge, Sverige, Danmark, England og Frankrig har vi egne afdelinger – og vi er lokalt repræsenterede med partnere i USA og på flere europæiske markeder. På denne måde kombinerer vi vores internationale aktiviteter med lokalt engagement. 

Fra brændeovne til industriovne

exodraft havde oprindeligt fokus på løsninger til private kunder. I dag løser vi alt fra problemer med hjemmets brændeovn til røgsugning og varmegenvinding på store industrielle anlæg, hvor vores industrikunder nyder store energibesparelser via vores effektive varmegenvindingsteknik.

Organisation

Vi er vant til at være omgivet af teknologi, der giver os øget komfort, effektivitet og sikkerhed. exodrafts produkter og systemer giver netop disse fordele i private hjem, såvel som i industrien, hvor det er essentielt at genbruge varmen i røgen og derefter lede den sikkert væk. 

Klar mission

Hos exodraft har vi en klar mission: Vi vil udvikle og markedsføre mekanisk skorstenstræk og varmegenvindingsløsninger af høj kvalitet. Det gør vi med succes over hele verden, fordi vi gør menneskers hverdag lettere, mere sikker og giver mulighed for at bidrage til en forbedring af miljøet gennem mere effektiv forbrænding. 

Stærke kompetencer bag succes

Vores succes skyldes dels vores medarbejderes stærke kompetencer inden for teknik, produktudvikling, service, fremmedsprog, markedsføring og management, dels at exodraft er en flad organisation, hvor der ikke er langt fra tanke til handling, og hvor tæt dialog internt og eksternt har høj prioritet. 

God oplevelse i alle led

Hos exodraft er kunden sikret en god oplevelse hele vejen fra indledende forespørgsel til endeligt salg og opfølgende service. exodraft er en solid virksomhed med en stærk økonomi, der bidrager til, at vi kan planlægge langsigtet og sikre en fortsat dynamisk udvikling.

Historie

I 1950’erne var afbrænding i små ovne og kedler en af de mest almindelige former for fyring, men på grund af manglende træk i skorstenene var gener som løbesod og røgudslip desværre lige så almindelige. Til at løse dette problem opfandt Kai Hermansen en eldrevet røgsuger, der sikrede godt træk i skorstenen og desuden gav en bedre forbrænding. Hermansen tog patent på ideen og grundlagde virksomheden EXHAUSTO i 1957. 

I 2007 udskiltes aktiviteterne omkring mekanisk skorstenstræk i et selvstændigt selskab og separat forretningsområde – og i 2011 skiftede dette selskab navn til exodraft

Komplekse løsninger og stigende efterspørgsel

I starten var røgsugerne enkelt udformet, men udviklingen i både design og teknologi tog hurtigt fart og resulterede i systemer, der var langt mere effektive og varmebestandige. Med udviklingen opstod et slutprodukt, som var nemmere at serieproducere, så man kunne matche den stærkt stigende efterspørgsel. 

Mod nye mål

exodraft er markedsleder i sin branche og er konstant på vej mod nye mål, når det gælder løsninger og service på højeste niveau. exodraft vil også i de kommende årtier sætte standarden indenfor mekanisk skorstenstræk og varmegenvindingssystemer.

Lad os beregne hvor meget energi, CO2 & penge du kan spare!

Kontakt os, eller udfyld formularen og få en gratis beregning hvor meget energi og CO2 du kan spare.

Samtidig modtager du vores nyhedsmail med info om produktlanceringer, nye cases, kampagner og konkurrencer – samt sidste nye viden om varmegenvinding.