Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, bool given in /var/www/exodraft-varmegenvinding.dk/public_html/wp-includes/class-wpdb.php on line 3854
Varmegenvinding hos DOT, Ferritslev - Varmegenvinding | Exodraft
DE_flag UK_flag SE_flag cookies_logo

Cookies- og privatlivspolitik

Varmegenvinding hos DOT, Ferritslev

Varmegenvinding | Exodraft > Varmegenvinding hos DOT, Ferritslev

Vi er i dag på besøg ved DOT i Ferritslev på Fyn i Danmark. DOT er Nordens førende full-service leverandør af overfladebehandling af metal.

I afdelingen i Ferritslev er de eksperter i varmgalvanisering. Det flydende zink, som bruges i processen, afgiver store mængder overskudsvarme, hvorfor DOT investerede i et varmegenvindingsystem fra exodraft.
Den genvundende varme anvendes til at opvarme 13 forbehandlingskar, som tidligere blev opvarmet via et gasfyr.

Ifølge fabrikschef Dennis Nielsen har varmegenvinding på røggassen betydet betragtelige besparelser:
”Vi brugte før over 1 million KW-timer i gas til at opvarme vores forbehandlingskar. Den energi kommer nu i stedet fra varmegenvindingssystemet og besparelsen betyder en tilbagebetalingstid på 2,6 år. Samtidig udleder vi nu væsentlig mindre co2 og NOx.”

exodraft har sørget for hele projektet fra start til nøglefærdig løsning, noget som Dennis Nielsen har sat pris på.

exodraft har være meget professionelle og suveræne med implementeringen. De har styret hele projektet inkl. underleverandørene, så vi har kun haft et sted at henvende. Jeg kan bestemt anbefale exodraft til andre virksomheder. Har din virksomhed overskudsvarme, så tag kontakt til dem i dag.”

Varmegenvinding er sund fornuft og gavner både økonomi, drift og miljø. Besøg exodraft-varmegenvinding.dk, hvis du vil vide mere, om hvordan du kan genvinde overskudsvarmen i din virksomhed og kontakt os i dag for en gratis analyse af potentialet!